Gerçekçi Tasarım T-shirt

749,99 TL
9 kişi bunu şu anda görüntülüyor
Tahmini Teslimat:
17 - 20 Eki, 2024
Ücretsiz Kargo ve İade:
1.500,00 TL üzerindeki tüm siparişlerde geçerlidir.
odemeyontemleri1
PayTR ile Güvenli Ödeme

Tanım

TSHIRT VE FOTOĞRAF BASKI ÖZELLİKLERİ

Gerçekçi portre fotoğraf tshirtlerimiz kişiye özel olarak hazırlanan ürünlerdir. Gerçekçi portre fotoğraf tshirtleriniz ile birlikte kendiniz için veya özel günlerde (Sevgililer Günü Hediyesi, Anneler Günü Hediyesi, Doğum Günü Hediyesi, Yıl Dönümü Hediyesi, Babalar Günü Hediyesi ve daha fazlası) sevdikleriniz için her zaman hatırlanacak ve saklanabilecek bir anı bırakın.

Tshirtlerimizde kullanılan kumaş %100 pamuk süprem kumaştır. Tshirtler tek beden olup oversize kalıba sahiptir. Hem kadın hem erkek olarak farklı bedenlere (XS/S/M/L/XL) sahip tüm kişilere denetilmiştir. Bu nedenle XL bedeni dahil olmak üzere tüm bedenler için uygundur. Tshirtün beden ölçülerini öğrenmek için belirttiğimiz ölçü tablosunu inceleyebilirsiniz.

Gerçekçi portre fotoğraflar kalıcı baskı tekniği ile tshirt üzerine kumaşın bir parçasıymış gibi işlenir. Bu sebepten dolayı baskıda herhangi bir şekilde çıkma, soyulma gibi olumsuzluklar yaşamazsınız. Bununla birlikte ürün size belirttiğimiz talimatlar doğrultusunda yıkamaya ve ütülemeye karşı uygundur.

TSHIRT RENK, ŞABLON VE YAZI SEÇİMİ

Gerçekçi portre fotoğraf tshirtünüzün rengini üst kısımda bulunan ‘’renk seçiniz” bölümünden seçebilirsiniz.

Gerçekçi portre fotoğraf tshirtünüz için çizgisel tasarımınıza şablon seçebilirsiniz. İstediğiniz şablonu üst kısımda bulunan ‘’şablon seçiniz’’ bölümünden seçebilirsiniz. Fotoğrafınızın açısının seçeceğiniz şablona uygunluğundan emin olmalısınız.

Gerçekçi portre fotoğraf tshirtünüzde yazmasını istediğiniz yazıyı üst kısımda bulunan ‘’ürüne eklenecek yazıyı giriniz’’ bölümüne yazabilirsiniz. Tasarımınıza eklemek istediğiniz yazı, tasarımı etkileyebileceğinden çok uzun olmamasına dikkat edilmelidir.

GERÇEKÇİ PORTRE TASARIM FOTOĞRAF SEÇİMİ
giyim, oğlan, kişi, şahıs, çizgi film içeren bir resim Açıklama otomatik olarak oluşturuldu
Seçeceğiniz fotoğraf, çözünürlük bakımından kalitesi yüksek olmalıdır. Karanlık ve çok fazla pikselli
(düşük çözünürlük) fotoğraflar çizim için uygun değildir.

Fotoğraf seçimi yaparken fotoğrafta yer alan kişilerin örnek seçim tablosunda da gösterildiği gibi çözünürlüğü net, kadraja ortalanmış ve kadrajdan çok uzak/yakın olmamasına dikkat edilmesi gerekmektedir.

Gerçekçi portre tasarımda yalnızca ön planda bulunan kişiler çizilmektedir.

Gerçekçi portre tasarımlarda fotoğrafta yer alan kişilere gerçekçi ten rengi ve yüz hattı çalışması uygulanır. Bununla birlikte göz, ağız, burun, saç, kıyafet vb. detaylar gerçeğe çok yakın ve canlı çizilen çizimlerdir.

Çizilmesini istediğiniz fotoğraftaki karakter sayısını üst kısımda bulunan ‘’karakter sayısı seçiniz’’ bölümünden seçebilirsiniz.

Dijital ortamda bulunan fotoğrafınızı üst kısımda bulunan ‘’fotoğrafınızı yükleyiniz’’ bölümüne yükleyebilirsiniz.

Fotoğraf uygunluğu için info@wafrabe.com adresine e-posta gönderebilirsiniz veya WhatsApp destek hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Tasarımınız tamamlandıktan sonra üst kısımda bulunan ‘’tasarım onay mesajı’’ bölümünde belirlediğiniz iletişim kanalı (WhatsApp veya e-posta) aracılığıyla tasarım onay mesajı atılacaktır. Onayınız alındıktan sonra ürünleriniz baskıya hazır hale gelecektir. Eğer tasarımınızda değişmesini istediğiniz kısımlar olursa bizlere bu iletişim kanalları aracılığıyla belirtebilirsiniz. Düzeltmelerden sonra sizden tekrar onay alınacaktır.

ÜRÜN YIKAMA VE ÜTÜLEME TALİMATI

siyah, karanlık içeren bir resim Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

NOT

Aklınıza takılan soruları sormak ve daha fazla bilgi almak için sitemizde de görebileceğiniz, WhatsApp hattımızdan veya info@wafrabe.com e-posta adresinden destek alabilirsiniz.